Oua umplute cu lebar de casa

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2012 | 12475 vizualizari

 

Am incercat la sugestia prietenei mele si am ramas surprins ce gust deosebit au fata de cela cu pateu. Lebarul este primit nu-i facut de mine.

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • 100g unt
  • 200g lebar de casa
  • maioneza de casa
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu lebar de casa:

Ouale se fierb tari, se pun in apa rece si se curata.

Se taie in doua si galbenusurile se pun intr-un castron.

In primul castron punem lebarul de casa, 100g unt, 2 lingurite de mustar, sare si piper si se amesteca pana se omogenizeaza. Eu le-am pus in robot si a iesit o pasta fina.

Jumatatile de ou se umplu cu pasta obtinuta generos (cu mot).

Pe fiecare jumatate de ou se pune cu posul maioneza si se orneaza.

Eu le-am ornat simplu cu masline si castraveti si gogosari acri.

Noua ne plac asa simple fara sosuri.

Au iesit foarte bune merita incercate.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu lebar de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute